Inverter klima VIVAX ACP-12CH35AEMI

Vivax

  • Kapacitet hlađenja 12000 BTU
  • Kapacitet grejanja 12000 BTU
  • Energetska klasa grejanja A+
  • Energetska klasa hlađenja A++
  • Bio Anti-dust filter
  • Težina unutrašnje jednice 7.2 kg

49.990 рсд

Inverter klima VIVAX ACP 12CH35AEMI je najnovija generacija klima uređaja koja sada nudi pristup funkcijama hlađenja, grejanja i ventilacije, kao i uključivanje / isključivanje uređaja preko M-Smart Wi-Fi modula koji se može ugraditi u unutrašnju jedinicu. Kroz M-Smart Wi-Fi modul možete kontrolisati svoj klima uređaj od bilo kog mesta, koristeći svoj vlastiti pametni telefon.

Sa dugmetom Follow Me, ugrađeni senzor na daljinskom upravljaču oseti temperaturu oko nje i prenese je na unutrašnju jedinicu. Klima će sada podesiti protok vazduha i temperaturu vazduha kako bi pružio maksimalan komfor gde god se nalazite. Vivax oprema za klimatizaciju je dizajnirana i proizvedena za Evropsku uniju i zadovoljava najviše standarde koje zahtevaju važeći propisi. Ceo spektar Vivax opreme ima klasifikaciju energetske efikasnosti A++.

Vivax klima ACP 12CH35AEMI ima tehnologiju DC-Inverter. Ventilator unakrsnog toka unutrašnje jedinice poseduje DC-inverterski motor za promenljivu brzinu za maksimalnu udobnost i nivo buke od samo 20dB (A). DC-Inverterski kompresori razvijaju energetsku efikasnost koja omogućava obeležavanje Vivax A++ prema EU standardima, a motor koji pokreće ventilator spoljašnje jedinice takođe je DC-Inverter radi poboljšanja energetske efikasnosti uređaja i omogućuje mu da radi za vreme ekstremnih temperatura.

Kada se pritisne dugme “Clean” na daljinskom upravljaču, uređaj će početi da čisti unutrašnju jedinicu. Ova funkcija pomaže u uništavanju bakterija i vazduh postaje svež i čist. Filter za prašinu upija i uklanja prašinu iz vazduha. Bio filter omogućava neutralizaciju bakterija, virusa, alergena i mirisa, štetnih gasova i isparljivih organskih jedinjenja. Jonizator oslobađa negativne jonske čestice kako bi obezbedio svež i zdrav vazduh, a takođe se bori protiv neugodnih mirisa, dima i čestica polena.

Da li želite da uklonite zvukove za potvrdu ili digitalni displej? Pritisnite taster “Mute”, a klima uređaj Vivax će raditi tiho omogućujući maksimalni komfort. Obezbeđuje maksimalan komfor prilikom zagrevanja, radi sa kratkim periodima “odmrzavanja”. Tradicionalna oprema za klimatizaciju postavlja se na odmrzavanje u roku od 10 minuta svakih 50 minuta. Funkcija Vivax I-odmrzavanja pokreće automatski proces sušenja samo kada je potrebno, čime se štedi dragoceno vreme grejanja i štedi struju.

* Frigooprema doo nastoji da bude što preciznija u opisu naših proizvoda i fotografija, ali ne možemomo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Deklaracija

Model: Klima uređaj VIVAX ACP-12CH35AEMI
Naziv i vrsta robe: Klima uređaj
Uvoznik: Kimtec doo
Zemlja porekla: Kina
Proizvođač: GP MIDEA Airconditioning.co.ltd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Šifra proizvoda: 9682253 Kategorija:
Tip klime

Inverter klima

Tehničke specifikacije inverter klima uređaja

 

Model VIVAX ACP 12CH35AEMI
Kapacitet 12000 BTU
Kapacitet hlađenja 12000 BTU
3,52 kW
Kapacitet grejanja 12000 BTU
3,81 kW
Temperaturni raspon rada -15°C≤T≤50°C
Nivo buke spoljne jedinice 55 dB
Posebne karakteristike Energetska klasa grejanja A+
Turbo mode, sleep mode, samodijagnostika kvarova, soft start, auto restart, auto mode, timer
Energetska klasa hlađenja A++
Isušivač preostale vlage, Pokretanje pri niskom naponu, Zaštita ventila spoljne jedinice, WiFi ready
SEER koeficijent: 6,1
SCOP koeficijent: 4
Predviđeno opterećenje pri grejanju:2,6
Dust filter, bio filter
LCD ekran
Tihi start
Sleep mode
Turbo mode
Tajmer
Anti-freeze zaštita
Samočišćenje
Freon detekcija

* Frigooprema doo nastoji da bude što preciznija u opisu naših proizvoda, ali ne možemomo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.