ZA SRBIJU Hisense klima uređaji CENTRALNI SERVIS

Frigo oprema  – zvanično centralni servis za Hisense klime u Srbiji – za profesionalni kanal

 

Hisense Grupa , sa sedištem u istočnoj Kini u gradu Qingdao, je internacionalni konglomerat osnovan 1969. godine sa glavnim fokusom na proizvodnju elektronike i bele tehnike. U proteklih nekoliko godina, Hisense postaje treći najpopularniji TV brend u svetu i najprodavaniji VRF brend u Kini

Od samog nastanka posvećuje se tehnološkim inovacijama, investicijama, uveravanjem u kvalitet u integraciju različitih usluga. U 2018. godini uz saradnju sa razvojnim, servisnim centrima i divizijama širom sveta, Hisense nastavlja da gradi poverenje kod korisnika na globalnom nivou.

hisense-vrf-sistem

Hisense VRF

Hisense VRF sistem grejanja i hlađenja je proizveden od strane Hisense Hitachi Air conditioning System Co. Ltd. koja predstavlja zajedničko ulaganje dveju kompanija, Hisense iz Kine i Hitachi iz Japana, za proizvodnju uređaja za klimatizaciju , razvoj tehnologije, marketinga i servisa.

Sistem kontrole kvaliteta je garancija pouzdanosti Hisense VRF. Od dizajna, proizvodnje, pa sve do testiranja, Hisense VRF insistira na najvišim mogućim standardima kako bi zadržao visok kvalitet svih proizvoda

Hisense inverter

Pouzdan i pametan

hisens klima za zimu

Grejanje na -20°C

Hisense klima uređaji klase SUPER DC Inverter rade na -20°C u režimu „grejanja“, što je važna prednost za hladne zimske klimatske uslove. Kada se sneg ili led otapaju, grejač kućišta spoljnje jedinice sprečava da nastane kondezacija na istom i zamrzavanje rezervoara.

Uređaj radi efikasno i u zahtevnijim uslovima niskih spoljnih temperatura i uvek vam obezbeđuje neverovatnu iskorišćenost stope (SCOP). Silentium Pro, Energy Pro i Energy modeli imaju temperaturni opseg u režimu „grejanja“ od -20°C i integrisan grejač kućišta.

wifi hisense inverter klima

Intelligent WiFi Control

Svojim Hisense klima uređajem možete upravljati sa bilo kog mesta pomoću mobilnog telefona i Wi-Fi veze, koristeći Hismart Life aplikaciju (dostupna i na srpskom jeziku). Tako ćete moći stvoriti prijatnu atmosferu u domu pre dolaska kući ili se brinuti o svojim kućnim ljubimcima sa velike udaljenosti.

Svi Hisense modeli Inverter klima uređaja na srpskom tržištu imaju integrisan Wi-Fi modul, što znači da korisnik nema dodatni trošak kupovine Wi-Fi modula, kao što je praksa kod klima uređaja koji imaju Wi-Fi ready opciju.

zdrava zastita filter klima

Sveobuhvatna zdrava zaštita: 4-u-1 filter

Hisense filer vazduha nove generacije je proizveden po najnovijoj tehnologiji. Ima mnogo manji presek ćelija od standardnih, što omogućava kvalitetnije čišćenje vazduha.

U poređenju sa standardnim filterom, ovaj filter uklanja više od 90% prašine i drugih čestica iz vazduha u životnom prostoru. Filter se jednostavno čisti ispod tekuće vode.

nizak nivo buke hisense klima uredjaja

Ultra Quiet

Pomoću specijalno dizajniranih vazdušnih tunela i napredne tehnologije, nova generacija Hisense klima uređaja, postiže izuzetno nizak nivo buke, do 16dB u „Quiet“ režimu. 16dB Silentium Pro serija u Quiet fan režimu, 18dB Energy Pro serja, 19dB svi ostali modeli.

Hisense klima uredjaji imaju mogucnost pracenja gresaka

Self Diagnosis & Automatic Protection

Hisense klima uređaji imaju mogućnost praćenja grešaka, samodijagnostike i jasanog prikazivanja kodova grešaka u realnom vremenu, čime omogućavaju brže otklanjanje problema, lakše održavanje, kao i hitno isključivanje napajanja uređaja u slučaju preopterećenja sistema, čime se osigurava maksimalna bezbednost.

usteda energije hisense inverte klima uredjaja

High Efficiency & Energy Saving
3-DC Inverter tehnologija, Visokofrekventna tehnologija magnetne regulacije, 180° tehnologija sinusnog upravljanja talasima, Tehnologija kompenzacije obrtnog momenta niske frekvencije, Tehnologija ultra-široke regulacije frekvencije i Napredna samoadaptivna tehnologija pogona BLDC kompresora omogućavaju da Hisnse klima uređaji budu još tiši i efikasniki tokom rada, što omogućava konforniju upotrebu.

Hisense klime u ponudi