Frigooprema d.o.o.

Ko smo mi?

Osim osnovne delatnosti, servis rashladnih uređaja, još pre 10-ak godina počeli smo uvoz i distribiciju delova za belu tehniku, delova za rashladne komore, delova za klima uređaje i klima uređaje kao gotovih proizvoda.

Usluga montaže klima uređaja je u velikoj meri zastupljena u našem poslovanju, naročito na teritoriji Kruševca tj. Rasinskog okruga i Beograda.

Naši kupci

Naši kupci su krajnji potrošači ali i serviseri, kojima odobravamo rabate kao stalnim kupcima, a i drugi prodavci, koji dobijaju rabate u zavisnosti od količine robe koju kupe! Robu prevozimo do kupca!

tradicija u poslovanju

Istorija

Frigo oprema” d.o.o. je porodična firma, postoji od 2002. godine i logički je naslednik firme “Frigo servis” koji je osnovan 06.05.1997. godine u istoj vlasničkoj strukturi.

Tradicija u poslu, elektrici, trgovini datira još od davne 1931. godine!

Vlada Prodaja

Toplica Prodaja

Dule Prodaja

Marko Servis

Sarađujte sa nama

064 111 3 111

Članovi smo Unije Servisera Klimatizacije Srbije

 

Unija servisera klimatizacije je udruženje osnovano 30.01.2019. godine radi ostvarivanja ciljeva iz oblasti klimatizacije – grejanje, hladjenje i ventilacija.

Devet Osnivača Unije su ljudi iz branše, koji su uvideli da je neophodno da se udruže i da zajedno pokušaju da prevaziđu probleme koji se sve više javljaju i da pokušaju da svest o pravilnim montažama, servisima i popravkama uređaja podignu na viši nivo.

Naša primarna ideja i cilj je da se kroz predavanja, seminare, stručne edukacije, usavršavanje i putem razmene iskustava pomogne kolegama koji su već u poslu, ali i mladim kadrovima koji tek počinju da rade.

Želimo da što bolje i efikasnije podignemo prvenstveno kvalitet rada i da posao koji radimo, radimo iz zadovoljstva. Takodje želimo da podignemo svest koliko je važna bezbednost na radu i zaštitita životne sredine.

Unija se bavi uskladjivanjem primene rada sa aktualnim propisima i zakonima.